Nikola Kalinić
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
BIRANE RIJEČI ZA NAPADAČA

PRAVA ISTINA O VATRENOM KOJI JE NALJUTIO LEGENDU I BIO IZBAČEN IZ MOMČADI Talijani otkrili kako stoje stvari u slučaju koji je 'zatresao' San Siro

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2018. 13:24

Sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli progovorio je u budućnosti Nikole Kalinića u redovima Milana, odnosno njegovom odnosu s trenerom Gennarom Gattusom.

Mirabelli je spominjao klupske planove na tržištu, a time se neminovno dotaknuo hrvatskog napadača kojeg je trener Gattuso nedavno izbacio iz momčadi zbog nedovoljnog zalaganja na treninzima.

"Nikola je izvanredan momak i kvalitetan napadač. Istina je da je imao poteškoća dosad, ali Gattuso je njegov najveći obožavatelj", rekao je Mirabelli za talijanski Sky Sport.

U medijima se počelo nagađati da bi Kalinić već na ljeto mogao biti prodan, nakon samo jedne sezone u Milanu, a spominje se mogućnost odlaska u Kinu, kao i transfer u Torino u sklopu posla za Andreu Belottija.

"Gattuso samo želi da svi maksimalno treniraju, inače neće biti u prvoj momčadi. Mogu vam garantirati da je Kalinić jedan od igrača koje Gattuso najviše cijeni", dodao je sportski direktor Milana.

Linker
02. svibanj 2024 02:01