Maksimir stadion
 EuroFootball/Getty Images / Getty Images
NE MOGU VIŠE ČEKATI

PREDSJEDNIK MODRIH IZNENADIO SVE 'Dinamo je odlučio sam napraviti svoj stadion! Nadamo se da ćemo već sljedeće godine igrati na njemu'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 11. prosinac 2018. 09:59

Jučer su maksimirski Modri imali svoj božićni domjenak u Johannu Francku. Bilo je krasno, okupili su se baš svi koji su vezani uz plavu boju. Lijepo druženje popraćeno je i prigodnim govorom predsjednika Dinama Mirka Barišića. Tako smo saznali jednu ekskluzivu. Predsjednik Barišić je u obraćanju prisutnima kazao:

- Dinamo je odlučio sam napraviti svoj stadion!

​Zazvučalo je zaista senzacionalno, a predsjednik je i dodatno objasnio:

- Već smo bili na Gradu i upoznali smo odgovorne ljude s tim našim planom. Nadamo se da ćemo već sljedeće godine igrati na svom stadionu.

Zagreb, 040818.
Maksimirska cesta 128.
GNK Dinamo odrzao je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je predstavio Brunu Petkovica, novog igraca i zatim u prisustvu Mirka Barisica, predsjednika kluba produljio ugovor kapetanu momcadi Arijanu Ademiju za novih 5 godina.
Na fotografiji: Mirko Barisic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Foto: Darko Tomas / CROPIX

​Eto, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, ali očito je da su prvaci države, najbolja hrvatska momčad, odlučili sami krenuti izgradnju stadiona, kad nitko drugi ne želi. Obično kada u Dinamu kažu da će nešto napravit, to se ostvari, pa zato vjerujemo da će Dinamo uskoro imati novi stadion na Maksimiru ili negdje drugdje.

Linker
05. svibanj 2024 23:24