CROPIX
'RIJEKA ĆE BITI STABILNA'

PREDSJEDNIK RIJEKE OTKRIO PLANOVE ZA BUDUĆNOST 'Nećemo povećavati budžet osnovni igrački budžet jer nemamo siguran dotok novaca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 21:52

Predsjednik Rijeke Damir Mišković otkrio je planove za budućnost kluba u razgovoru za HRT. Mišković je priznao da ima zainteresiranih inozemnih klubova za Rijekine igrače, ali kaže kako eventualni višak novca neće ulagati u igrački kadar.

Posljednjih dana se spominju odlasci Andrijaševića, Bradarića, Gavrnovića, Ristovskog...

- Ima zainteresiranih za naše igrače. Definitivno je to dobra stvar za Rijeku. Jedino tako možemo funkcionirati. Znate, prihodi su jako mali, od sponzora i televizije ne dobijemo toliko novca, ali tako je to u hrvatskom nogometu. Klub od transfera ide naprijed i od toga živimo. Nadam se da će biti dobre prodaje jer jedino tako možemo napuniti naš budžet - otkrio je čelni čovjek kluba s Rujevice.

Igranje kvalifikacija Lige prvaka otvara brojne perspektive, ali Mišković nije poletio i stoji s obje noge na zemlji.

- Moramo napraviti petogodišnji plan, imam ga u svojoj glavi. Mislim da će Rijeka biti stabilna, nećemo divljati bez obzira uđemo li u Ligu prvaka ili Europsku ligu. Ako bude više novca, uložit ćemo u infrastrukturu, ali nećemo povećavati budžet osnovni igrački budžet jer nemamo siguran dotok novaca tako da je bolje investirati u infrastrukturu - rekao je Mišković.

Linker
30. travanj 2024 12:51