Screenshot
MALA DIGRESIJA

PREDSJEDNIKA REALA USRED PREDSTAVLJANJA VELIKE ZVIJEZDE PRESJEKLO NEUGODNO PITANJE O LUKI MODRIĆU! 'Kada ćete održati sastanak s Modrićem?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2018. 18:14

Real Madrid danas je predstavio novog vratara Thibauta Courtoisa, sjajnog Belgijca koji je za 40-ak milijuna eura napustio Chelsea i finalizirao dogovor s Kraljevskim klubom (šestogodišnji ugovor).

Veliko pojačanje predstavljeno je uz odgovarajuću pompu na Santiago Bernabeuu, na predstavljanju je naravno bio i predsjednik Reala Florentino Perez, ali neugodno se iznenadio kad je osim na pitanja o Courtoisu, morao odgovarati i na pitanja o Luki Modriću, čiji je potencijalni transfer u Inter i dalje nogometna priča broj 1 ovoga ljeta.

Španjolske novinare zanimalo je u kojoj su fazi pregovori s Modrićem i kada će se održati najavljeni sastanak hrvatskog kapetana i Pereza, ali velikom gazdi nije dobro sjela neugodna digresija.

Na direktno pitanje kada će održati sastanak s Modrićem, Perez se samo promeškoljio i ispalio:

"Mi vjerujemo u ovu momčad", poručio je kratko predsjednik.

Po pisanju španjolskih i talijanskih medija, sastanak bi se trebao održati u petak, ali radi se o informaciji koju nitko od uključenih strana zasad nije prokomentirao ili potvrdio.

Linker
27. travanj 2024 22:44