Mario Vušković (lijevo)
 Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
MEDIJI NA ČIZMI

PREKO JADRANA OSJETILI DA NA POLJUDU 'RASTE' NOVA GENERACIJA STRAŠNIH IGRAČA Talijani se raspisali o hajdukovcu! Tepaju mu da je novi Igor Tudor

PREKO JADRANA OSJETILI DA NA POLJUDU 'RASTE' NOVA GENERACIJA STRAŠNIH IGRAČA Talijani se raspisali o talentiranom hajdukovcu! Tepaju mu da je novi Tudor
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 01. siječanj 2019. 17:19

Talijanski mediji raspisali su se o talentiranom Mariju Vuškoviću, stoperu kojeg mnogi apostrofiraju kao "novog Tudora". Posebno su tu krilaticu lansirali iz Juventusa gdje je igrao Igor Tudor s kojim uspoređuju darovitog stopera Hajduka.

No u sjeni napisa o Vuškoviću provukla se priča o još jednom darovitom igraču Hajduka, veznjaku generacije rođene 1996. godine. Nekoliko talijanskih klubova bacilo je oko na Stanka Jurića, defenzivnog veznjaka kojeg opisuju kao izuzetno motoričnog igrača, srčanog i karakternog koji bi se lako uklopio u filozofiju talijanskog nogometa.

Prema Calciomercatu za Jurićem je najjači interes za sada pokazao SPAL, ali i Udinese koji bi ga rado već ove zime željeli vidjeti u svojim redovima. Pitanje je koliko je to moguće, no evidentno je da preko Jadrana su osjetili da na Poljudu "raste" nova generacija mladih igrača koji su jako zanimljivi. Stoga ne treba niti čuditi jer su skauti očito dobro podcrtali nekolicinu Hajdukovih mladića.

Linker
19. svibanj 2024 15:16