KOVAČIĆ

'Presretan sam u Interu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2013. 13:45

Mateo Kovačić, 18-godišnji hrvatski nogometaš, govorio je za Inter Channel o svojim dosadašnjim kratkim iskustvima u slavnom milanskom klubu, gdje je došao tijekom ovog siječnja...

- Želim reći jedno veliko hvala navijačima našeg kluba. Stvarno sam presretan što sam ovdje - rekao je na početku Kovačić, te nastavio:

- Malo sam razočaran što klubu ne ide kako smo svi ovdje poželjeli. No, imamo još vremena popraviti dojam do kraja prvenstva. Uvjeren sam da je ova momčad sposobna za mnogo bolje rezultate nego što je ostvarivala u posljednje vrijeme. Bolja će vremena vrlo brzo doći za nas.

Kovačić se potom osvrnuo onome o čemu se priča zadnjih dana u Interu, a to je teška ozljeda Javiera Zanettija, kapetana i legende kluba.

- Kao prvo, Javier je divna osoba. Potom je genijalan nogometaš i naš sjajni kapetan. Drago mi je što sam ga upoznao, što igram s njim. Znam koliko je teška njegova ozljeda, ali sam isto tako uvjeren da će se vratiti i da će opet biti s nama na travnjaku - završio je Kovačić.

Linker
18. svibanj 2024 08:38