Foto: Goran Mehkek / CROPIX
NAPOKON ZASLUŽENI ODMOR

PREZADOVOLJNI NENAD BJELICA NAKON POBJEDE DINAMA OTKRIO NOVI DETALJ U TEŠKIM PREGOVORIMA OKO DANIJA OLMA 'Pa to nije nikakva tajna!'

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 19. siječanj 2020. 11:59

U subotu navečer su se nakon utakmice igrači Dinama mogli opustiti. Trener Nenad Bjelica im je dozvolio slobodno večer, mogli su izaći gdje god su htjeli. Danas će imati samo jedan trening, onaj jutarnji, ali poslijepodne će biti slobodni. Nekim dečkima su u posjet došle obitelji, mi smo sreli one Marina Leovca i Mislava Oršića.

I shvatili smo priču koju nam je ispričao hrvatski reprezentativac Oršić... Njegov mali Manuel je stvarno nezadrživ, Mislav je hotelom jurio za njim, imao je još jedan trening nakon utakmice.

A trener Nenad Bjelica je prokomentirao ogled s momčadi Slovačko.

- Prezadovoljan sam s svime. Iako rezulat u ovakvim utakmicama nije u prvom planu, pobjeda je mogla biti uvjerljivija. Ovih prvih šezdeset minuta i drugih trideset su svih 22 igrača dali svoj maksimum i odradili utakmicu kvalitetno u trkačkom, te tehničko-taktičkom pogledu. Moram biti zadovoljan s zalaganjem svih igrača i učinkom koji su pokazali. A još možemo ubrzati našu igru - kazao je Bjelica.

Inače, prema najavama opet nije igrao Dani Olmo...

- Dani je tu, trenira s nama, dobro radi i dobro je raspoložen. Nije nikakva tajna da je mnogo klubova zainteresirano za njega. On je dosta miran, a klub i njegovi agenti rade na tome da se transfer ostvari. Svi se nadamo da će se dogoditi najbolje za Danija i za Dinamo - zaključio je Bjelica.

O klubovima koje Bjelica spominje već smo pisali. Navodno njegovi zastupnici čekaju u ponudu Red Bull Leipziga i Bayer Leverkusena. Oni platežno najmoćniji klubovi, engleski, dosad se nisu javili...

Olmo se premišlja je li Milan prava opcija s obzirom na to da „rossoneri” nagodinu neće igrati Ligu prvaka, vjerojatno će se mijenjati i trener, dolazit će još novih igrača, no intrigira ga da ga želi Zvone Boban, koji će mu tamo kao „direktor nogometa” sigurno čuvati leđa.

Linker
19. travanj 2024 19:58