Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
TVRDE ŠPANJOLCI

PRITISAK JE SVE VEĆI, 'KRALJEVI' NEMAJU VIŠE VREMENA Madriđani u totalnoj ofenzivi: Perez uzima 300 milijuna eura i kreće u posljednju bitku za Real!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2018. 17:29

Real Madrid nije bio pretjerano aktivan na nogometnoj tržnici ovog ljeta kada su u pitanju dolasci, što je prilično čudno ako se zna da su klub već napustili Mateo Kovačić i prva zvijezda Cristiano Ronaldo, a još uvijek nije poznato hoće li i Luka Modrić ostati u Madridu.

Pritisak raste iz dana u dan, a analize u Španjolskoj pokazuju kako bi u iduća dva tjedna mogli potrošiti 300 milijuna eura koliko imaju na raspolaganju za transfere, prenosi španjolska Marca. Na Bernabeu već duže vrijeme nije sletjelo neko veliko ime, ali ako je suditi prema posljednjoj utakmici u Superkupu protiv Atletica, 'kraljevima' su potrebna pojačanja.

U klub su stigli Courtois i Odriozola, ali većina želi vidjeti i novog stopera te napadača s kojima bi Madriđani krenuli u novu sezonu. Kada je napad u pitanju najviše se spominju Icardi (Inter), Lewandowski (Bayern), Werner (Leipzig) i Rodrigo (Valencija). Napadač 'šišmiša' zapravo je najrealnija opcija, a za njegovo dovođenje Real bi trebao izdvojiti oko 80 milijuna eura.

Priča oko Hazarda je završena kao i eventualni transfer Harryja Kanea koji je dugo bio na meti čelnika s Bernabeua. Kada su stoperi u pitanju Realu problem stvara činjenica kako ih nema dovoljno na tržištu.

Jedina opcija je Chelseajev Marcos Alonso koji može pokriti više pozicija, ali ponuda Reala morat će 'izuti iz cipela' upravu kluba iz Londona žele li ostvariti taj transfer. Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti, ali posljednjih sezona navikli smo gledati šokove u zadnjim danima prijelaznog roka barem kada je riječ o Realu.

Linker
28. travanj 2024 10:12