Tom Dubravec / Hanza Media / Hanza Media
ŠTO ĆE SE DOGODITI?

PROBLEMI ZA DINAMO UOČI NASTAVKA SEZONE Modri dragulj možda neće nastupiti na proljetnoj premijeri: 'Nisam sretan...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. veljača 2017. 15:14

Ivajlo Petev niti u snu ne želi izdikitirati udarnu jedanaestoricu Modrih, kaže da su pozicije tako dobro pokrivene da svatko može igrati umjesto svakoga. Tako se uostalom ponašao na ovim pripremama, stalno je rotirao igrače na treninzima i utakmicama, pa tako ni oni ne znaju koga će izabrati u prvih jedanaest.

Nekad se kod bivših trenera znalo, ako već ne na utakmicama kad se igralo ‘skrivača’, barem po markerima na treninzima raspoznati tko je ipak najbliži najboljem sastavu. Petev je to vješto izbjegavao, igralo se u raznim kombinacijama.

Ipak, na temelju onog što smo vidjeli u Turskoj, mi smo se odlučili posložiti Dinamovu momčad priprema. Izabrali smo devetoricu, desetog i jedanaestog jednostavno nismo mogli, s obzirom da je gotovo nemoguće vidjeti i nijansu razlike između Stojanovića i Matela na desnom boku.

Također, kad se radi o prvom kolu i utakmici sa Slavenom Belupom, pitanje jest hoće li Ante Ćorić s obzirom na ozljedu gležnja biti spreman, a zbog istog razloga je posljednjih dana priprema bio nešto sramežljiviji, dok je Šitum držao kontinuitet svo vrijeme. Naravno, u ovu priču oko najboljeg sastava uskoro ulaze Guilherme, Sammir i Soudani.

"Dobro je radio...E sad, šteta jest što već desetak dana vuče ozljedu gležnja. To ga muči i zadnja dva. tri dana je pao...nisam sretan zbog toga", objasnio je Petev.

Linker
22. svibanj 2024 10:01