ISTANBUL, TURKEY - JULY 28: Fenerbahce's striker Robin van Persie greets supporters during UEFA Champions League Third Qualifying Round 1st Leg match betweeen Fenerbahce v Shakhtar Donetsk at Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul, Turkey, July 28, 2015. (Photo by Burak Kara/Getty Images)
 Burak Kara / Getty Images / 2015 Getty Images
NIZOZEMSKI MAJSTOR

Probudio se iz depresije: Bivši napadač Uniteda zabio golčinu iz slobodnjaka!

Fenerbahçe se na čelu ljestvice u turskoj prvoj ligi izjednačio s Galatasarayjem, a Van Persie možda pronašao novi motiv da ostane u klubu
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 18. listopad 2015. 20:30

Posljednjih tjedana kružile su priče da Robin Van Persie nije sretan u svojem novom klubu, turskom Fenrebahçeu.

Bivši igrač Arsenala i Manchester Uniteda bio je kraljevski dočekan u Istanbulu, ali je malo odsjedio na klupi pa na terenu demonstrirao potpuni nedostatak želje za igrom. Povrh svega, još je bio dio povijesnog debakla Nizozemske koja se nije uspjela plasirati na EURO.

I taman kad su krenule priče o transferu (čak u Barcelonu), nizozemski je napadač u nedjelju postigao sjajan gol iz slobodnog udarca u gostujućoj pobjedi Fenera nad Kayserisporom.

Time se klub na čelu ljestvice u turskoj prvoj ligi izjednačio s Galatasarayjem, a Van Persie možda pronašao novi motiv da ostane u klubu.

Linker
19. svibanj 2024 02:39