Hrvatska Lutrija

Hrvatska Lutrija ponosni sponzor Hrvatskog odbojkaškog saveza

Piše: promoObjavljeno: 10. srpanj 2024. 15:55

Hrvatska Lutrija i Hrvatski odbojkaški savez su svečano obilježili suradnju u prisustvu članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikoline Klaić i Dijane Pavićević i predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza Frane Žanića.

„Kao ponosni sponzor hrvatskih sportaša, Hrvatska Lutrija postala je sponzor odbojkaškog saveza kao i Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. To je prirodni nastavak naše posvećenosti ulaganju u hrvatski sport u cijelosti. Posebno me veseli podržati odbojku na pijesku jer je to sport koji savršeno odražava dinamiku i entuzijazam koji Hrvatska Lutrija promiče.“ izjavila je Klaić.

„Hrvatska Lutrija prepoznala je važnost ulaganja u sport i zajednicu. Vjerujemo kako ćemo pomoći u ostvarenju rasta i razvoja odbojke u Hrvatskoj. Veselimo se budućim uspjesima naših odbojkašica i odbojkaša.“ izjavila je Pavićević.

Odbojka na pijesku je sport koji je vrlo atraktivan za igrače ali i za gledatelje, a u Prvenstvu Hrvatske ovog ljeta još će se održati turniri u Đakovu i Vukovaru.

„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što je Hrvatska Lutrija prepoznala Hrvatski odbojkaški savez kao svog partnera. HOS će sigurno sve učiniti kako bi ova suradnja bila još bolja te da vratimo odbojku na mjesto koje joj pripada. Odbojka na pijesku je samo jedan od segmenata u kojem djeluje HOS pa se nadam će se naša suradnja još proširiti i na dvoransku odbojku naročito na našu domaću ligu koja ima sjajan potencijal za napredak.“ izjavio je predsjednik HOS-a, Frane Žanić.

Hrvatska Lutrija ponosni je sponzor hrvatskih sportaša te tako uz Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski judo savez, Hrvatski vaterpolski savez, Hrvatski plivački savez sada sponzorira i Hrvatski odbojkaški savez. Ulaganjem u sport i zajednicu Hrvatska Lutrija nastavlja svoju dugu tradiciju društveno odgovornog poslovanja.

image

Hrvatska Lutrija

Linker
05. rujan 2024 14:08