Hrvatska Lutrija

Hrvatska Lutrija ponosni sponzor Hrvatskog plivačkog saveza

Piše: promoObjavljeno: 05. srpanj 2024. 16:02

Hrvatska Lutrija s ponosom najavljuje svoje partnerstvo s Hrvatskim plivačkim savezom, potvrđujući svoju posvećenost podršci sportašima u njihovim nastojanjima da ostvare vrhunske rezultate na međunarodnoj sceni. Svečanosti su prisustvovale članice Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i Dijana Pavićević te plivači Nikola Miljenić i Jere Hribar.

Hrvatska ima bogatu plivačku povijest koja se odražava u osvojenim olimpijskim medaljama, ali i u članstvu plivačkog saveza u Hrvatskom olimpijskom odboru te europskoj i svjetskoj plivačkoj federaciji. Mladi plivači, poput talentiranog Nikole Miljenića i Jere Hribara, simboli su ustrajnosti koja ih vodi prema olimpijskim igrama.

Članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić izjavila je: „Ustrajnost i rad su vrline koji karakteriziraju sve olimpijce, tako i naše plivače. Njihova ustrajnost i posvećenost zasigurno će biti nagrađena. Hrvatska Lutrija želi im osigurati sve potrebne resurse kako bi mogli ostati fokusirani na rad i osvajanje medalja.“

„Ovim partnerstvom, Hrvatska Lutrija potvrđuje svoju misiju podrške i razvoja hrvatskog sporta, omogućavajući hrvatskim plivačima da dostignu svoj puni potencijal. Veselimo se budućim uspjesima naših plivača.“ izjavila je članica Uprave Hrvatske Lutrije Dijana Pavićević.

image

Hrvatska Lutrija

Zahvalu Hrvatskoj Lutriji uputio je predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza Josip Varvodić: ‘‘U ime Hrvatskog plivačkog saveza, iskreno zahvaljujem Hrvatskoj Lutriji na velikodušnoj podršci. Ova suradnja pomoći će nam u razvoju talenata, unapređenju trenažnih procesa i organizaciji natjecanja na višoj razini. Naše plivačice i plivači već pokazuju uzlazni trend rezultata, uključujući postignute 3 A norme za ovogodišnje Olimpijske igre i odlične rezultate na Europskom seniorskom prvenstvenu u Beogradu. Vjerujemo da je ovo početak dugoročne i uspješne suradnje koja će donijeti brojne koristi našem sportu i zajednici. Hrvatska Lutrija prepoznala je važnost ulaganja u sport i sportaše, a mi smo ponosni što smo dio toga.‘‘

Linker
05. rujan 2024 15:15