promo

INA nagradna igra je u punom zamahu, priključite se!

Piše: promoObjavljeno: 04. srpanj 2024. 16:19

Od 15. svibnja počela je nova INA nagradna igra. Nagrade se dijele šakom i kapom, a na vama je samo da se priključite i možda baš vi budete jedan od sretnih dobitnica ili dobitnika!

Samo sudjelovanje je, kao i uvijek, iznimno jednostavno. Sve što trebate učiniti je prihvatiti uvjete sudjelovanja u INA Loyalty aplikaciji ili na internetskoj stranici i to je to, spremni ste! Uživajte u svojim omiljenim Fresh Corner proizvodima poput slasnog hot doga ili vrhunske kave i natočite visokokvalitetna INA goriva, jer svaka kupnja je dobitna.

Da, dobro ste pročitali, svaka kupnja je dobitna! Nakon što prihvatite uvjete sudjelovanja, svaki put kad kupite neki Fresh Corner proizvod ili bilo koji drugi artikl, uslugu ili gorivo, osvajate nagradu – kupon za popust na atraktivne proizvode! Tako ćete još povoljnije uživati u svojim omiljenim proizvodima na Ini ili u Fresh Corneru. Uz INA Loyalty svi dobivaju!

Kupci vrhunskog Class Plus Expert goriva, koji su prihvatili uvjete sudjelovanja, imaju mogućnost osvojiti ekskluzivnu nagradu – novi Mercedes GLA! Sa svojim kompaktnim dimenzijama, snažnom strukturom i dinamičnim linijama, GLA savršeno spaja sportsku eleganciju s dojmom terenske vožnje, a unutrašnji dizajn savršeno kombinira visoku tehnologiju, prostranost i dinamičnu eleganciju.

Svi kupci, neovisno o tome koje su gorivo, proizvod ili uslugu kupili na INA maloprodajnim mjestima, mogu osvojiti sjajni skuter Piaggio Beverly 300! Ova dinamična jurilica svojim gradskim karakterom, elegancijom i performansama idealna je za izbjegavanje gužvi, ali i za uživanje u putovanjima izvan grada.

Osim ove dvije vrhunske glavne nagrade, tu su još i 33 tjedne nagrade! Kako bi vaše filmske večeri bile kao u kinu, a sportski doživljaj kao da ste na stadionu, INA vam je pripremila Samsung QLED TV. Na Macbook Air prijenosnom računalu sve ćete obavljati iznimno brzo, a uz bežične slušalice Airpods 3. generacije uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi na potpuno novi način.

Također, INA je za vas pripremila ukupno 156 dnevnih nagrada. Svaki dan će dva sretnika osvojiti INA karticu u vrijednosti od 100 eura!

Dio nagrada je već podijeljen, ali Mercedes i Piaggio strpljivo čekaju svoje nove vlasnike. Požurite s prijavom i povećajte svoje šanse za dobitak.

Nagradna igra traje do 31. srpnja 2024. godine, a sve detalje možete saznati na službenoj stranici nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta, a izvlačenje dobitnika glavnih nagrade održat će se 22. kolovoza ove godine. Kupujte na Ini, koristite INA Loyalty i ostvarite mogućnost osvajanja atraktivnih nagrada:

  • automobil Mercedes GLA, glavna nagrada za kupce Class Plus Expert goriva
  • skuter Piaggio Beverly 300, glavna nagrada za sve kupce
  • 33 tjedne nagrade: Samsung QLED TV, prijenosno računalo Macbook Air, bežične slušalice Airpods 3. generacije
  • 156 dnevnih nagrada: INA kartica u vrijednosti od 100 eura.

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty – sada je odlična prilika! INA Loyalty je program vjernosti uz koji članovi mogu sakupljati bodove kupujući na INA maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr. Odmah nakon registracije u program dobivate dar dobrodošlice i 100 bodova na svom INA Loyalty računu kao znak zahvalnosti za preuzimanje aplikacije!

Linker
05. rujan 2024 20:38