CRO Race 2024

Ova godina obećava još dinamičniji program, s većim brojem svjetskih timova na utrci CRO Race 2024.

Piše: promoObjavljeno: 30. rujan 2024. 12:35

Točno je jedan dan ostao do početka ovogodišnjeg, devetog izdanja međunarodne biciklističke utrke CRO Race koja će početi 1. listopada u Vodicama, a cilj će tradicionalno biti u Zagrebu 6. listopada. Ove godine utrka će ugostiti 20 biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije. I to kroz šest etapa na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske!

Ova godina obećava još dinamičniji program, s većim brojem svjetskih timova i bogatim pratećim sadržajem za sve gledatelje. Brošura CRO Race 2024 nudi cjelovit pregled utrke, uključujući detalje o svim etapama, ključnim lokacijama i povijesti ovog prestižnog sportskog događaja. Ljubitelji biciklizma dobit će priliku upoznati vrhunske biciklističke timove koji dolaze u Hrvatsku kako bi sudjelovali u ovoj jedinstvenoj sportskoj manifestaciji. Posebna poslastica ovogodišnje brošure je intervju s perspektivnim hrvatskim biciklistom Franom Miholjevićem, koji je osvajač brojnih nagrada na prestižnim natjecanjima diljem svijeta. Njegova priča i uspjesi dodatno ističu rastući utjecaj hrvatskih sportaša na svjetskoj biciklističkoj sceni.

Također, brošura donosi ekskluzivni razgovor s renomiranim hrvatskim umjetnikom Ivicom Propadalom, čija će unikatna statueta biti dodijeljena pobjedniku utrke na završnom cilju u Zagrebu. Njegov rad još jednom povezuje sport i umjetnost, čineći ovaj događaj posebnim na više razina.

Od prvog izdanja CRO Race podržavaju najviše državne institucije, a tako i ove godine Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb te brojni drugi gradovi i županije koji su domaćini starta i cilja ili prolazni gradovi nekih od ovogodišnjih etapa. Pored Hrvatske elektroprivrede kao jednog od glavnih sponzora u projekt su uključeni i drugi brojni sponzori i partneri: Valamar Riviera, Škoda, Carwiz, Keindl Sport, Alé, Essperto, Elite, Vinistra, Cetina, Bilić-Erić, Jadrolinija, Europlakat, Karcher, BKOOL, Kraš, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski biciklistički savez, Zagrebački holding, MUP te medijski i produkcijski partneri Hrvatska radiotelevizija, Hanza media, Sportske novosti, Amaury Sport Organisation, Croatel, NEP.

Preuzimanjem službene brošure CRO Race 2024. saznajte sve potrebne informacije o utrci i pridružite nam se u stvaranju još jedne nezaboravne sportske priče koja će Hrvatsku staviti u središte biciklističkog svijeta.

Linker
02. listopad 2024 15:07