promo

Savjeti za lakše preživljavanje ljetnih vrućina!

Piše: promoObjavljeno: 11. srpanj 2024. 11:45

S prvim ljetnim danima stigle su i nesnosne vrućine, jedan toplinski val je iza nas. Ne trebamo prognozu da bi znali kako će stići još nekoliko njih tijekom sljedećih par mjeseci. Neki osvježenje traže u moru, neki u bazenima, a neki ispod klime. Osim prilike za uživanje u morskim radostima, ljeto nam donosi i priliku za uživanje u novim i egzotičnim okusima. Koliko god to bilo primamljivo, za najbolje okuse ne morate ići daleko, jer ih sada možete pronaći u Fresh Corneru!

Kako bi ponudio savršeno osvježenje za svačiji ukus, Fresh Corner je predstavio dva nova hladna pića: Ledeni cappucino i Kokos Caffe Latte!

Ledeni cappucino jedno je od omiljenih pića. Savršeno ohlađen i punog okusa transportirati će vas u neki beach bar na našoj obali, na ležaljke ispod suncobrana i pružiti vam osjećaj ljeta sa svakim gutljajem. Dostupan je na svim INA i Tifon maloprodajnim mjestima u ambalaži prikladnoj za brzi bijeg na more.

Ako pak više volite egzotične okuse, nećete ostati razočarani. Ne trebate put Maldiva ili Kariba kako bi uživali u prepoznatljivom okusu ljeta. Kokos Caffe Latte možete pronaći na čak 90 lokacija diljem zemlje. Uzmite predah od posla ili drugih obveza ili jednostavno počastite čula neodoljivim mirisom i okusom kokosa. Za sve one koji i ljeti uživaju u toplim napicima pripremili smo Kokos Caffe Latte i u toploj verziji.

Mislite da je novitetima ovdje kraj?

Fresh Corner hot dogovi već su nadaleko poznati, a sad im se pridružuje i nova sezonska zvijezda. XXL Mozzarella-Tomato preplaviti će vaše nepce okusima i odvesti vas u romantičnu Italiju. Riječ je o kratkotrajnoj ponudi pa ne propustite priliku probati ga uz neki od umaka po vašem ukusu. Novi XXL hot dog odlična je dopuna dosadašnjoj dobro poznatoj i slasnoj ponudi Fresh Corner hot dogova, a dostupan je na 132 lokacije u Hrvatskoj. Fresh Corner je još jednom dokazao da osluškuje potrebe svojih vjernih kupaca.

Ljeto je tek počelo, pa s nestrpljenjem očekujemo što je još za naša nepca pripremio Fresh Corner. Sve o vašem omiljenom gastro kutku na INA i Tifon maloprodajnim mjestima pronađite ovdje.

Linker
05. rujan 2024 20:38