Sung-Bong Han osvojio peti ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP

Sung-Bong Han osvojio peti ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP

Piše: promoObjavljeno: 29. srpanj 2024. 12:23

U najdužem finalu u povijesti ITF Wheelchair Croatia Opena Umag by HEP koji je trajao tri sata i deset minuta titulu je osvojio Koreanac Sung-Bong Han, 54. tenisač svijeta i treći nositelj turnira.

image

Sung-Bong Han osvojio peti ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP

U finalu koje se odigralo na terenu Studenac Arene u Stella Marisu, a čiji je nagradni fond 3.000 dolara, Han je pobijedio sunarodnjaka, Sang-Ho Oha rezultatom 6:7 6:2 7:6. Nagradu finalistu uručio je Vladimir Jovanovski, izvršni direktor HTS-a, dok je pobjedniku nagradu uručio direktor turnira Tomislav Poljak.

image

ITF Wheelchair Croatia Opena Umag by HEP

MANUEL PALJUH

Koreanci su dominirali i u konkurenciji parova te su Sung-Bong Han i Sang-Ho Oh svladali dugogodišnje sudionike turnira Martina Legnera i Jozefa Rieglera sa 6:0 6:1, a finale je uveličao i Goran Ivanišević koji im je čestitao na odličnom turniru i dodijelio nagradu.

image

Finale parova

MERLO DE GRAIA AKA NEVEN JURJAK

„Iza nas je vrlo uspješno peto izdanje turnira. Zadovoljan sam odazivom natjecatelja, a finale je bilo pravo uzbuđenje koje je trajalo više od tri sata. Siguran sam da se vidimo na istom mjestu i dogodine i još jednom želim se zahvaliti Plava Laguna Croatia Openu Umag na uvijek odličnoj suradnji te našem sponzoru HEP-u na dugogodišnjoj podršci“, izjavio je Anto Joskić, organizator turnira i ponajbolji hrvatski tenisač u kolicima.

Linker
05. rujan 2024 20:38