Ironman

 MANUEL PALJUH

Svjetski triatlonski spektakl u Poreču

Uz Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč i utrke za najmlađe - Ironkids
Piše: promoObjavljeno: 10. listopad 2023. 10:38

Pred nama je pravi sportski vikend uz more, u porečkom sportskom raju – Zelena Resortu održava se drugi Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč - Istra – Hrvatska! Stiže 1500 natjecatelja iz 56 zemalja, s čak šest kontinenata, a o zanimanju za utrku najbolje govori činjenica da je rasprodana tri mjeseca uoči održavanja!

Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč počinje u nedjelju 15. listopada 2023. u 8 sati ispred hotela Parentium Plava Laguna plivačkom dionicom (1.9 km). Utrka se nastavlja biciklističkom dionicom (90 km) na relaciji Poreč – Višnjan, koja će se, zahvaljujući razumijevanju i podršci Bina Istre, voziti djelomično po zatvorenom Istarskom Ipsilonu. Posljednja, trkačka trasa, započinje u Zelena Resortu i vodi do centra starog grada Poreča i natrag (21 km).

image

Ironman

MERLO DE GRAIA A.K.A. NEVEN JURJ

A dan uoči najvećeg triatlona u ovom dijelu Europe, u organizaciji Plave Lagune, rezerviran je baš kao i lani, za side event- IRONKIDS utrku! Manifestacije poput Ironkids utrka promoviraju sport među najmlađima i njihovim roditeljima te usmjeravaju djecu aktivnom i zdravom načinu života, pa se ovogodišnje dječje utrke održavaju pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora. Ironkids će se održati u subotu 14. listopada 2023. s početkom u 11 sati. Startnine su osigurane!

image

Ironman

MANUEL PALJUH

‘‘Kao dodatni vjetar u leđa očekujemo i ove godine sjajnu atmosferu i glasnu podršku gledatelja i to ne samo roditelja! Djeca će biti raspoređena po dobi, u pet kategorija, o čemu će ovisiti i duljina staze koju će trčati, od 400 metara za petogodišnjake do 2000 metara za četrnaestogdišnjake. Požurite se jer je broj natjecatelja ograničen.‘‘ - ističe Goran Vrus, direktor utrke Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč.

image

Ironman

MANUEL PALJUH

Prijava će biti moguća od petka, 13. listopada od 10 do 18 sati, kao i na sam dan utrke u subotu, 14. listopada od 9 do 10.30 na lokaciji pješčane plaže ispred Lotosa u Zelena Resortu. Start i cilj utrke bit će iznad šatora za prijave.

Vidimo se u Zelena Resortu na Ironkidsu i odavno rasprodanom Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč dan kasnije, 15.listopada!

image

Ironman

Događanje podržavaju Plava Laguna, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Grada Poreča, TZ Općine Funtana, Istarska županija, TZ Istarske županije, Ministarstvo turizma i sporta, Bina Istra i drugi sponzori kao što su Podravka, Kala, Cedevita, Zagrebačka pivovara.

Za više informacija zapratite naše društvene mreže Facebook i Instagram.

Linker
27. travanj 2024 18:59