Reuters / Juan Medina Livepic
STAO NA KRAJ NAGAĐANJIMA

PROPAO TRANSFER VELIKE FRANCUSKE ZVIJEZDE U MANCHESTER UNITED Griezmann oduševio navijače Atletica: 'Dogovorio sam s upravom da ću ostati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2017. 17:45

Puno se u zadnje vrijeme spominjao odlazak Antoinea Griezmanna u Manchester United, no sada je, čini se, sasvim izvjesno da do tog transfera neće doći.

Naime, Francuz je pokazao veličinu i da je spreman priskočiti svom klubu kada je u nevolji. Dakle, Atletico Madrid ima zabranu dovođenja igrača do siječnja 2018. godine zbog ‘muljanja’ pri dovođenju mladih igrača. Navodno zasluge za ostanak Griezmanna ima i Diego Simeone, koji ga je uspio nagovoriti da ne ide nikud, nakon čega je Francuz osobno nazvao Jose Mourinha kako bi ga obavijestio o svojoj odluci.

- Čitavu sezonu govorio sam da se osjećam dobro i da želim ostati član Atltico Madrida. Sada su nam nametnuli i embargo na ulazne transfere. Dogovorio sam s upravom kluba i svojim savjetnicima da ću ostati. Možemo imati prekrasnu sezonu, nadamo se da ćemo moći dovesti neka pojačanja u siječnju. Ovo je težak trenutak za klub, za igrače, ne bi bilo u redu sada otići - kazao je francuski reprezentativac za španjolske medije.

Atletico, dakle, nema pravo na dovođenje pojačanja, međutim, Madriđani su pojačanje za sljedeću sezonu već dobili.

Linker
25. travanj 2024 02:43