Cropix
SRETNO, DUDU

PROPAO VELIKI POVRATAK SLAVNOG DINAMOVOG DVOJCA Ništa od bombastičnog 'odgovora' Rijeci, Eduardo stigao u Zagreb, direktor otkrio pravu istinu

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. veljača 2017. 14:40

Zagolicala je maštu Dinamovih navijača jedna fotografija na društvenim mrežama. Na njoj Eduardo da Silva (33), s osmijehom na licu, na treningu u jednom zagrebačkom fitness studiju. Odmah su krenula pitanja je li ipak moguće da Eduardo dođe u Dinamo, da bude, recimo, svojevrsni odgovor na Rijekinu priču s Jelavićem.

- Ne, ne razgovaramo o Eduardu niti s njime, nakon onih kontakata u prosincu, više nismo s njime pričali o dolasku u Dinamu i mislim da od toga definitivno nema ništa - kazao nam je jučer Dinamov glavni direktor Tomislav Svetina.

Eduardo jest (bio) nekoliko dana u Zagrebu, još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, iako, navodno, ponuda ima s više strana svijeta. Naravno, teoretski uvijek postoji šansa da, ako ne nađe klub, dođe u Dinamu, međutim, kako stvari stoje od Dinama sa Sammirom i Eduardom očito ništa.

Kako čujemo, Eduardo se planira idućih dana vratiti u Brazil, pa, možda to znači da će tamo nastaviti karijeru.

Grčki mediji, pak, javljaju da mu je službenu ponudu poslao Panathianikos, a kako će se priča razviti vidjet ćemo sljedećih dana.

Linker
02. svibanj 2024 10:10