Screesnhot: YouTube
RIJEČ TRENERA

PUŠNIK RAZOČARAN BODOM U ZAPREŠIĆU 'Igrači se uopće nisu držali uputa! Penal? Ako mislite da je bio, onda tako i napišite'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2016. 22:45

U prvom dvoboju 8. kola Prve HNL u Zaprešiću su nogometaši Intera i Hajduka odigrali 1-1 (1-0). Inter i Hajduk su remizirali u Zaprešiću u uzbudljivoj utakmici u kojoj Splićani mogu više žaliti za pobjedom.

Već u 5. minuti domaći su poveli nakon što je obrana Hajduka neoprezno ostavila samog Jakova Puljića kome sa osam-devet metara nije bilo teško zatresti mrežu. Unatoč velikoj nadmoći i nekoliko propuštenih prilika Splićani su izjednačili tek u 77. minuti kada je ubačaj Kožulja Fran Tudor glavom sproveo u mrežu.

Nakon remija nekoliko riječi o samoj utakmici kazao je i trener Bijelih Marijan Pušnik.

- Želio bih čestitati Interu na osvojenom bodu. Što se tiče nas, loše smo započeli utakmicu. Promašili smo zicer i odmah primili pogodak i tako si zakomplicirali život. Užasno sam razočaran što večeras nismo upisali sva tri boda, ali, moram napomenuti kako se neki igrači nisu držali uputa tijekom prekida i na kraju to nije ispalo dobro. Bili smo previše egoistični, kad smo trebali igrati dupli pas pucali smo iz nemogućih situacija. Velika je to pljuska za mene i ekipu, iako nismo igrali loše, nego previše svaki za sebe - kazao je Pušnik.

U prvom dijelu sudac je mogao pokazati i na bijelu točku nakon povlaćenja Bašića u kaznenom prostoru, ali sudac utakmice procijenio je kako to nije bilo dovoljno za najstrožu kaznu.

- To se ne smije komentirati. To znate i sami. Ako mislite da je bio penal napišite to, ja to ne smijem i neću komentirati.

- Ne možemo biti u potpunosti zadovoljni s obzirom da smo osvojili samo bod. Drago mi je da sam postigao pogodak, to je samo jedan dio zadovoljstva. Mi smo Hajduk i ne možemo se vaditi na izostanak petorice prvotimaca. Ostaje nam da protiv Slavena Belupa što prije pokušamo vratiti na pobjednički kolosijek - kazao je junak Bijelih, Fran Tudor.

Linker
26. travanj 2024 00:29