VERGANI

'Radošević mora igrati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2013. 16:45

Josip Radošević, 19-godišnji hrvatski nogometaš i član Napolija, još uvijek čeka premijeru u prvoj momčadi ovog južnjačkog kluba, a u međuvremenu se dokazao igrajući u mladoj momčadi Napolija...

Mnogi su nogometni stručnjaci, vezani uz Napoli ili uz talijanski nogomet, mišljenja da je Radošević već trebao debitirati, a jednako tako misli i skaut Philip Vergani koji je za službenu internet-stranicu Napolija rekao:

- Radošević je i doveden da bude dio prve momčadi. Po meni je on posve spreman za takav iskorak. Uostalom, on ima iskustva, on nije bez toga unatoč 19 godina. Ima i tog potrebnog međunarodnog iskustva. Potvrdio se i apsolutno pripada tom novom valu mladih nogometaša, kao što je Mateo Kovačić - rekao je Vergani i dodao:

- Radošević je besprijekoran igrač veznog reda, odličan u obrambenim zadacima, odličan i u igri prema naprijed. Uz to ima i odličan šut. On je velika kvaliteta za vezni red Napolija. Znam da je trener Mazzarri jedan od onih koji ne narušava nešto što je građeno godinama, ali Radošević je za mene kvaliteta koja vrijedi prve momčadi.

Linker
14. rujan 2024 18:53