Juan Manuel Serrano Arce Getty Images
NAJTEŽI DANI

'RAKITIĆ JE DOBIO 'OTKAZ' NA CAMP NOU!' Legenda Vatrenih nikad nije bila u ovakvoj situaciji: 'Pogledajte kako dočekuju Ivana, a ovacije dobiva...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2020. 14:29

Ivan Rakitić definitivno ne uživa u sezoni iz snova u svojim najboljim nogometnim godinama, s ovakvim iskustvom, rezultatima, pa i stažom sigurno je uoči sezone očekivao nešto bolje brojke.

Analizi Hrvata u Primeri ove godine, a i cjelokupnom izdanju u dresu Barcelone, okrenulo se i španjolsko izdanje Marce koje je tekst započelo intrigantnim naslovom:

"Camp Nou dao je otkaz Rakitiću'.

"S jedne strane se zviždi Rakitiću, a na drugoj strani Arturo Vidal skuplja ovacije. Valverde je Rakitića izvukao iz "bloka" nakon što je žrtvovan zbog prenapučenosti u svlačionici Barcelone, a posebno nakon dolaska Frenkieja de Jonga", analiziraju Španjolci.

No, Ivan je pogriješio što je ostao i nastavio gomilati frustracije, pišu Španjolci. I u siječnju je imao priliku otići, ali opet je ustrajao na ostanku.

"Niti dolazak Setiena nije mu donio ništa dobroga. Ima slabu minutažu, završio je na klupi. Baš kao u derbiju protiv Reala, ali i u kasnijim susretima. Barcelona će ga sigurno prodati ovoga ljeta i zaraditi. Jer Camp Nou već ga je otpustio", zaključuju.

Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (R) challenges Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
GABRIEL BOUYS AFP

Linker
27. travanj 2024 01:18