Ivan Rakitić
 David Ramos/Getty Images
'MOJA BUDUĆNOST JE IZVJESNA'

RAKITIĆ SVE OTKRIO 'Pitao sam se je li problem u meni, što sam krivo napravio? A onda su već drugog dana predsjednik i direktor došli kod mene kući'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2017. 12:12

U razgovoru za Novi list Ivan Rakitić odbacio je sva medijska nagađanja vezana uz moguć odlazak iz Barcelone i neslaganje s trenerom Luisom Enriqueom.

"Nijednom igraču na svijetu nije drago kada ne igra, nisam ni ja iznimka. Priznajem, nije mi bilo svejedno kad sam uoči utakmice protiv Villarreala početkom siječnja pročitao na panou da me nema među osamnaest igrača koji idu na put. Pitao sam se u čemu je stvar, je li problem u meni, što sam krivo napravio? Ipak, već drugoga dana predsjednik i sportski direktor već su bili kod mene kući i objasnili mi da se ne moram brinuti, da moj status u klubu i momčadi ostaje isti", rekao je Rakitić za Novi list.

Dotakao se i izjave o 'bacanju s mosta' za Enriquea koju je objavio France Football.

"Ha, ha… Ma, taj intervju s France Footballom je davno napravljen, iako… Ne sjećam se baš da je postojalo to pitanje što bih sve napravio za Luisa Enriquea. Nisam ja spominjao nikakvo bacanje s mosta, rekao sam tada da imam puno povjerenje u trenera koji me doveo u Barcelonu".

U konačnici je objasnio kako je njegova sadašnjost i budućnost u slavnom katalonskom klubu usprkos medijskim napisima koji su ga dovodili u kontekst potencijalnog transfera u Manchester City, Juventus, Manchester United...


Ivan Rakitic - All 20 Goals for FC Barcelona... by videosansebastian

"To je neminovno kad igraš u velikoj momčadi, ali moja budućnost još uvijek pripada jedino i isključivo Barceloni. Želim i dalje ovdje igrati, osvajati trofeje, ovo je moj klub. Već neko vrijeme klub mi priprema novi ugovor, dakle moja budućnost u Barceloni je sasvim izvjesna".

Linker
16. lipanj 2024 17:09