CROPIX
NOVA EPIZODA SUKOBA

RAMOS SLAVI, OČAJNI LOVREN U SUZAMA - TA JE SLIKA ODUŠEVILA ŠPANJOLCA Kapetan Real Madrida ponovno provocira stopera Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. studeni 2018. 11:59

Kapetan španjolske reprezentacije i Real Madrida Sergio Ramos ovih je dana u fokusu nogometne javnosti zbog javne prepirke koju vodi s Dejanom Lovrenom.

Sve je počelo navodnom Lovrenovom izjavom u kojoj je ustvrdio da je španjolski reprezentativac precijenjen igrač.

"Ako pogledate statistiku, vidjet ćete da Ramos više griješi od mene. Ali on igra za Madrid. Oni pobjeđuju rezultatima tipa 5:1 ili 5:2 pa te njegove greške ne dolaze do izražaja, a mi kad izgubimo 1:0 svi krive mene.", rekao je Lovren.

Sve je kulminiralo poslije utakmice na Maksimiru u kojoj su Vatreni slavili 3:2, a nakon susreta je u slavljeničkoj atmosferi hrvatski branič izjavio da su španjolski igrači 'obične pi*ke'.

Screenshot: Instagram

Ramos se navodno na sve te objave pokušavao odati dojam nezainteresiranog promatrača te je medijima rekao kako ne namjerava komentirati takve postupke. No, njegove reakcije na društvenim mrežama sugeriraju drugačiju priču.

Screenshot: Instagram

Ramos je tako 'lajkao' fotografiju na kojoj Lovren plače nakon finala Lige prvaka između Reala i Liverpoola u kojem su slavili Španjolci. Također je svoju aktivnost zabilježio i na još dvije objave sličnoga karaktera, a pogotovo na fotografijama na kojima Ramos diže u zrak četiri prsta (aludirajući time na osvojene četiri Lige prvaka), a Lovren tuguje nakon izgubljenog finala.

Dodatnu draž ovome rivalstvu daje činjenica da je Lovren blizak prijatelj s ponajboljim igračem svijeta Mohamedom Salahom, a poznato je da je upravo u ovogodišnjem finalu Lige prvaka Ramos teško i mnogi misle namjerno, ozlijedio Salaha.

Nema sumnje da ćemo još čuti za ovaj dvojac i njihovo međusobno rivalstvo.

Linker
08. svibanj 2024 06:06