Vincent Thill između Bjelorusa Aleksandra Hleba i Ivana Maevskog.
 REUTERS/Vasily Fedosenko
IZVANSERIJSKI TALENT

REAL DAJE SENZACIONALAN UGOVOR MODRIĆU, ALI SE I OSIGURAVA ZA BUDUĆNOST Upoznajte wunderkinda koji bi mogao izrasti u Lukinog nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2016. 14:34

Vincent Thill ime je 16-godišnjeg lukesmburškog veznjaka koji je privukao interes najvećih svjetskih klubova. Među njima su Real i Bayern, ali i drugi uglednici.

Thill je već stigao skupiti 4 nastupa za lukesmburšku reprezentaciju i zabio je gol u prijateljskoj utakmici protiv Nigerije ranije ove godine.

Trenutno je član francuskog prvoligaša Metza u čijim je redovima upisao svoj debi u nekoj natjecateljskoj utakmici prošlog mjeseca.

"Da, istina je. Vincent Thill je na meti Real Madrida. Njegov je životopis na stolu Zinedinea Zidanea", rekao je igračev agent Didier Philippe za Foot Mercato.

"Ne žele ga samo Bayern i Real, nego i mnogi drugi. Ne događa se svakog dana da 16-godišnjak zaigra u Le Championnatu, što svakako kreira ogroman interes. On je izvanserijski talent s magičnom lijevom nogom i sposoban je za nevjerojatne stvari na malom prostoru", dodao je Philippe.

Podsjećamo, nedavno je Real produljio s Tonijem Kroosom, a uskoro bi na red trebala doći bogata produljenja s ostalim zvijezdama poput Ronalda, Balea i Modrića. Potonji bi trebao zarađivati između sedam i osam milijuna eura godišnje.

Linker
30. travanj 2024 14:28