Mateo Kovačić
 REUTERS/Jon Nazca / REUTERS
PIŠE AS

REAL JE PRONAŠAO ALTERNATIVU ZA MATEA KOVAČIĆA Španjolci otkrili vijest koja je iznenadila i razočarala navijače 'Kraljevskog kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2018. 15:27

U Real Madridu pronašli su, čini se, zamjenu za Matea Kovačića.

Iako su se po medijima spominjala razna pojačanja u vidu Miralema Pjanića, Thiaga Alcantare, čini se kako u Realu nemaju namjeru biti rastrošni.

Na naslovnici Asa tako je osvanuo tekst pod naslovom 'Valverde je alternativa za Kovačića'.

O kome je zapravo riječ? O urugvajskom veznjaku Reala Federicu Valverdeu koji je prošle sezon igrao na posudbi u Deportivo La Coruni. Prema svemu sudeći, novi trener Reala Julen Lopetegui će mu dati priliku.

"Morat ćemo pronaći rješenje i igrača na istoj razini kao što je Mateo", komentirao je Lopetegui tijekom priprema u Americi kada još Kovačić nije službeno napustio Real i otišao u Chelsea u posudbu. U međuvremenu se to dogodilo i sada Realu treba igrač.

"Real neće ludovati i neće dovoditi pojačanja. Odlazak Kovačića otvara veću minutažu i daje više prilike Ceballosu, a i Valverde bi trebao popuniti prazninu nastalu njegovim odlaskom", piše As, a takvi napisi zacijelo su razočarali navijače kluba koji su očekivali dolazak zvijezda.

Federico Valverde (lijevo)
Federico Valverde (lijevo) / Octavio Passos/Getty Images
Federico Valverde (lijevo)

U svakom slučaju zanimljiva situacija u Realu. Mnogi su očekivali bombastična pojačanja, najavljivale su se zvijezde, spominjali Lewandowski, Neymar, Hazard, ali zasad nije bilo ludih transfera. Vremena još ima, ali sve manje...

Linker
07. svibanj 2024 03:28