Getty Images
NISU BILI NI BLIZU

REAL MADRID JE SVIM SILAMA ŽELIO DOVESTI PAULA POGBU OVOG LJETA, A EVO ZAŠTO U TOME NIJE USPIO Predsjednik Kraljeva objasnio: 'To je bilo nemoguće'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2019. 00:51

Predsjednik Reala Florentino Perez je u razgovoru za španjolske medije kazao kako je želio dovesti Paula Pogbu na Barnabeu, ali i otkrio razlog zašto u toj operaciji nije uspio.

Naime, Perez kaže kako je to bilo nemoguće, a kao jedan od primjera naveo je Bayernovog Roberta Lewandowskog. Priznao je predsjednik Los Blancosa kako Real već godinama pokušava dovesti poljskog napadača, ali je to bilo nemoguće obzirom kako on u svom ugovoru nema odštetnu klauzulu.

- Takvi se nogometaši ne prodaju. Trudimo se godinama i nismo u tome uspjeli jer nema odštetnu klauzulu, a niti Bayern ga ne želi prodati, to je jednostavno nemoguće. Ista priča je i s Paulom Pogbom. Kada su neki igrači slobodni za prodaju, onda idemo po njih - prenosi Perezove riječi Marca.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Cardiff City - Old Trafford, Manchester, Britain - May 12, 2019  Manchester United's Paul Pogba reacts after Cardiff City's Nathaniel Mendez-Laing scores their second goal     REUTERS/Andrew Yates  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

Perez je također govorio i o katastrofalnoj sezoni koja je iza 'kraljeva'.

- Imali smo devet igrača koji su bili nominirani za Zlatnu loptu i momčad vrijednu 1,2 milijarde eura. Prošle godine nije problem bio zbog jednog igrača, već čitavi mentalitet.

Linker
02. svibanj 2024 23:30