Real Madrid's Gonzalo Higuain of Argentina, left shoots to score against Getafe during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday Oct. 31, 2009. (AP Photo/Paul White)
 AP
NIJE ZICER

Real Madrid ne smije kiksati, ali Getafe u zadnje vrijeme igra u vrhunskoj formi!

Real je Real i svakako je favorit, no za očekivati je da će se igrači Josea Mourinha (a možda i on sam na klupi) morati dobro oznojiti kako bi s Getafeovog Coliseum Alfonso Pérez stadiona.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2011. 21:06

GETAFE - REAL MADRID

Na prvi pogled vrlo jednostavan par; tipična ‘laganica’. No, daleko je od toga. Real je Real i svakako je favorit, no za očekivati je da će se igrači Josea Mourinha (a možda i on sam na klupi) morati dobro oznojiti kako bi s Getafeovog Coliseum Alfonso Pérez stadiona.

Zašto smo ovakvog mišljenja? Dva su razloga. Prvi je vezan u činjenicu da Getafe ima bolji učinak u Ronalda i ekipe - u posljednjih pet kola Getafe je upisao četiri pobjede i jedan remi, dok momčad Kraljevskog kluba ima jedan broj pobjeda, ali i jedan poraz (onaj najgori, 5:0 od Barcelone na Camp Nou).

Drugi razlog odnosi se na podatak da je Getafe u posljednjih nekoliko sezona znao biti itkako ‘kvrgav’ za Real.

U posljednjih pet dvoboja na svom stadionu, Getafe je u dva navrata uspio pobjediti velikana, te još jednom odigrati neodlučeno.To će reći da je Real tek u dva susreta slavio kod Getafea. Pravi test za Real u novoj godini... Nije nelogično probati loviti iznenađenje, no mi tipujemo na Real.

Linker
20. svibanj 2024 02:13