Trond Tandberg/Getty Images) / Getty Images
PIŠU ŠPANJOLCI

REAL PRODAJOM HRVATSKOG VEZNJAKA SKUPLJA NOVAC ZA POJAČANJA? Nekoliko velikana već čeka u redu za našeg reprezentativca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. ožujak 2018. 20:54

S obzirom na situaciju u La Ligi, Real Madrid sav je svoj fokus stavio na osvajanje Lige prvaka, ali i na slaganje momčadi za iduću sezonu.

Kraljevima će za nova imena u svlačionici trebati i puna blagajna pa se tako ovih dana piše o imenima koja od iduće sezone možda nećemo gledati u redovima madridskog diva.

Kako navodi španjolski AS, od zvijezda će Kraljeve na ljeto najvjerojatnije napustiti Gareth Bale. Velški nogometni reprezentativac ove sezone doživljava najteže trenutke otkako se preselio na Santiago Bernabeu. Već se duže vremena priča kako bivši igrač Tottenhama nije ispunio očekivanja te se čini da će ovoga ljeta pronaći novu sredinu. Trenutno ga se najviše povezuje s Manchester Unitedom, a iznos koji bi zadovoljio upravu Reala kreće se oko 100 milijuna eura odštete.

Manje vjerojatan transfer od Baleovog, ali sve prisutniji u razgovorima ovog tipa je onaj Isca, 25-godišnjaka čija je minutaža ove sezone u zabrinjavajuće silaznoj putanji. Nešto očito više ne funkcionira kako treba između njega i Zinedinea Zidanea i upravo brojni potencijalni klubovi u tome vide svoju šansu. Kako stvari stoje, za ovog je Španjolca najviše interesa pokazao Pep Guardiola koji bi prema pisanjima španjolskih medija bio spreman za njega izdvojiti 86 milijuna eura i time osigurati pojačanje svom Manchester Cityju.

Ono što je nama posebno zanimljivo, dio je teksta u kojem ugledni španjolski medij spominje Matea Kovačića. Hrvatski reprezentativac nije jedan od igrača kojih bi se veliki Zidane volio samo tako riješiti, ali AS navodi da će u ovoj priči sve ovisiti o ponudama koje će stići na ljeto. Kupaca za Kovačića ne nedostaje, a među njima najviše se ističu talijanski i engleski velikani poput Intera, AC Milana, Rome i Tottenhama.

Linker
07. svibanj 2024 23:11