Real Madrid
 REUTERS/Alkis Konstantinidis / REUTERS
KAŽU DA BI SE SJAJNO UKLOPIO

REAL SPREMA VELIKI TRANSFER! ZA MLADU ZVIJEZDU MAN. UNITEDA NUDI 90 MILIJUNA EURA Mbappe im je 'pobjegao', ali ne žele istu pogrešku napraviti dvaput

Piše: HinaObjavljeno: 27. studeni 2017. 14:21

Real Madrid želi u ljeto sljedeće godine dovesti napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala (21) i spreman je za njega ponuditi 90 milijuna eura, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

U Realu su ovog ljeta bili uvjereni da će uspjeti dovesti Monacovog napadača Kyliana Mbappea, ali on je odlučio karijeru nastaviti u Paris St- Germainu. Gubitak u utrci za Mbappea natjerao je čelnike Reala da promjene planove kad su u pitanju pojačanja, pa su odlučili usmjeriti svoju pažnju prema Martialu, koji ove sezone igra puno bolje u dresu Uniteda.

Već je postigao sedam golova u svim natjecanjima, dok je cijele prošle sezone upisao samo osam pogodaka. Pozivajući se na izvore u Španjolskoj britanski mediji tvrde da trener Reala Zinedine Zidane vjeruje kako Martial ima potencijala da postane velika zvijezda te da će se odlično uklopiti u madridsku momčad.

Martial je 2015. iz Monaca prešao u Manchester United u transferu vrijednom 65 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 15:18