De Gea
 REUTERS/Juan Medina / REUTERS
OSTANAK NA OTOKU?

REAL ŽELI DOVESTI JEDNOG OD NAJBOLJIH NA SVIJETU, ALI I ENGLEZI IMAJU PLAN Sve samo da ne ode prema Madridu: United mu sprema rekordni ugovor?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2018. 11:57

Već mjesecima traje nagađanje oko transfera jednog od najboljih vratara svijeta, Unitedovog Davida de Gee u redove Real Madrida. Ovaj sjajni Španjolac već je godinama jedan od najboljih igrača kluba s Old Trafforda, a samo je ove sezone uspio svoju mrežu sačuvati netaknutom čak 15 puta što ga svrstava u sam vrh Premier lige.

Ipak, iako se mediji zabavljaju njegovim mogućim odlaskom u Madrid, izgleda kako su u Manchesteru odlučili zaustaviti svaka nagađanja obzirom kako se 'crveni vragovi' spremaju ponuditi svom vrataru rekordni ugovor.

Engleski Star otkriva kako United namjerava ponuditi De Gei ugovor koji bi mu tjedno garantirao 350 tisuća funti i time bi postao najplaćeniji vratar na svijetu. Ipak, u Realu imaju rezervu ukoliko propadne priča sa Španjolcem, a na Otoku kažu kako bi u tom slučaju iduća meta bio Chelseajev Thiabut Courtois.

Bivšem vrataru Atletico Madrida ostalo je još 18 mjeseci aktualnog ugovora s Chelseajem, ali također i opcija produžetka na još jednu godinu. Kako će se stvari razvijati ostaje za vidjeti.

Linker
04. svibanj 2024 04:21