Alex Caparros/Getty Images
PIŠU MARCA I AS

REALOVE ZVIJEZDE NA UDARU KRITIKA, BEZ POŠTEDE I MODRIĆ 'Luka se muči s formom. Pojavi se i nestane, kao da je s mislima u playoffu za SP'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2017. 18:51

Brojni nogometaši Real Madrida izdvojeni su nakon iznenađujućeg 2:1 poraza kod Girone u sklopu 10. kola Primere.

Nakon tog poraza Real za vodećom Barcelonom na ljestvici zaostaje ogromnih osam bodova, a zvijezde 'Los Blancosa' prozvali su inače Realu naklonjeni španjolski dnevnici Marca i As.

Nije izostala niti kritika na račun kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića.

"Marcelo, Kroos, Modrić, Benzema i čak Cristiano Ronaldo samo su neki od igrača koji se nalaze na vatrenoj liniji nakon utakmice protiv Girone. Oni su prozvani kao od odgovornih igrača za zaostatak od osam bodova za Barcelonom. Sve ih se krivi za nedostatak pravog pristupa, a prozvana je i njihova forma", piše As i nastavlja.

"Sergio Ramos i Raphael Varane griješe više nego li se očekuje, a Ronaldo zbog opsesije golovima zaboravlja na momčad. Dok Marcelo još nije na vrhuncu fizičke spreme u vezi se Modrić i Kroos muče s formom. U napadu se pak Benzema muči s realizacijom i zabio je svega dva gola u Primeri. Posebno isticanje ipak zaslužuje Ronaldo. Zabio je svega jedan gol u ligi ove sezone i u posljednje vrijeme, kao što je bio slučaj u Gironi, nestaje s utakmica. Real previše ovisi o njegovom napadačkom učinku".

Kritike nije izbjegao ni slavni Realov trener Zinedine Zidane.

"Ne vodi dobro utakmice i radi krive zamjene, kao što je bio slučaj u Gironi", zaključuje As.

"Forma nekih igrača je problematična. Marcelo nije pravi od lipnja, Modrić se pojavi pa nestane, a čini se da više razmišlja o doigravanju s reprezentacijom nego o bilo čemu drugome. Ronaldo želi zabiti pod svaku cijenu, a Ramos i Varane rade previše pogrešaka", piše Marca.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
03. svibanj 2024 08:56