Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images
TMURNO U SVLAČIONICI

REPREZENTATIVCI BiH RAZOČARANI I LJUTI NAKON DEBAKLA 'Utakmica za zaborav, mi nismo na razini Belgije, treba biti realan i boriti za drugo mjesto'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. listopad 2016. 11:38

BiH je "potopljena" u Bruxellesu (4:0), a Belgijanci su mogli doći i do uvjerljivije pobjede jer je BiH odigrala jednu od svojih najslabijih utakmica.

Miralem Pjanić uklopio se u kolektivno sivilo i smatra kako je momčad imala previše respekta prema protivniku.

- Utakmica za zaborav. Nismo očekivali ovo. Možda smo ušli u utakmicu s previše respekta i straha. Lako smo gubili lopte i previše smo se povukli. Nismo očekivali ovakav poraz iako je Belgija bila favorit u ovoj utakmici. Moramo se koncentriratu na susret s Ciprom, koji je za nas važan. Idemo dalje, kvalifikacije su duge i pokušat ćemo osvojiti što više bodova - poručio je Pjanić.

Reprezentativci BiH potpuno su podbacili u Bruxellesu iako je domaćin zaigrao u oslavbljenom sastavu. Toga su bili svjesni i sami Zmajevi, koji su pognutih glava napustili teren.

- Ovih 4:0 nije realan rezultat ovog duela. Ne, neću reći da smo igrali dobro. Igrali smo loše, ali mislim da smo neke golove poklonili Belgijancima. Imali smo neku igru dok nismo primili taj prvi gol, a onda smo pali. Mi i nismo na razini Belgije, treba biti realan i maksimalno se boriti za drugo mjesto - rekao je kapetan Edin Džeko.

Linker
18. svibanj 2024 23:44