CROPIX
PALAC DOLJE

REZULTATI VELIKE ANKETE SN-a Pogledajte koliku podršku Ante Čačić uživa u javnosti!

Uspoređujući s njegovim prethodnicima, dojam je da je dojučerašnji trener Lokomotive prvi nogometni izbornik koji već na startu mandata nema baš nikakvu podršku javnosti
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. rujan 2015. 00:09

Samo devet posto čitatelja portala SN-a smatra da je Ante Čačić dobar izbor za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

U anketi koja je objavljena odmah nakon press konferencije Davora Šukera, do 22:07 samo je 223 od ukupno 2480 glasača izabralo odgovor “Da, Čačić je idealan izbor za hrvatskog izbornika”.

Da je Čačićev izbor potpuni promašaj, drži 29 posto čitatelja koji su se odlučili za opciju “Ne, nisu mogli lošije izabrati”.

Njih 26 posto poručilo je da im je “svejedno, jer momčad ionako sastavlja Mamić”, dok je uvjerljivo najveći broj klikova (36%) otišao na odgovor “Više ne pratim reprezentaciju”.

Iako se anketa provedena na ovaj način ne može smatrati reprezentativnom iz niza razloga, ipak je još jedan indikator općeg pulsa navijača koji su s gnušanjem dočekali Čačićevo ustoličenje.

Uspoređujući to s njegovim prethodnicima, dojam je da je dojučerašnji trener Lokomotive prvi nogometni izbornik koji već na startu mandata nema baš nikakvu podršku javnosti.

Linker
04. svibanj 2024 11:52