UVJERENI U KRAĐU

Riječka publika skandirala 'Croatia, Croatia', Armada htjela provaliti na teren

U sudačkoj nadoknadi s tribina se čulo "Croatia, Croatia", čime se podsjetilo na posljednje kolo prvenstva 1999
Piše: ArhivaObjavljeno: 23. travanj 2015. 12:09

Dinamo je preživio uzvrat na Kantridi te se plasirao u finale Kupa! Rijeka je odigrala mnogo bolju utakmicu od posljednje dvije, ali nije bilo dovoljno za rušenje Modrih koji su bili dobri u defenzivi, domaći gotovo da su prijetili samo udarcima izvana...

Riječani su nakon utakmice imali pritužbi na suđenje. Žalili su se na situaciju s početka utakmice kad je Šimunović povukao Samardžića u šesnaestercu te na poništeni gol Ivančića u 81. minuti.

Naravno, domaći su navijači bili su žestoko ogorčeni tim odlukama što su i pokazali skandiranjem na utakmci. U 88. minuti oni s glavne tribine ustali su i pljeskali prema svečanoj loži vrijeđajući Zdravka Mamića. Štoviše, u sudačkoj nadoknadi s tribina se čulo “Croatia, Croatia”, čime se podsjetilo na posljednje kolo prvenstva 1999. kad je Rijeka izgubila prvenstvo nakon poništenog gola protiv Osijeka.

Nije se zaustavilo samo na skandiranju - nakon utakmice domaći navijači su htjeli napraviti svojevrsnu reprizu 'Parka mladeži' od par sati ranije i probiti se na teren, ali ih je zaštitarski kordon zaustavio.

Linker
19. svibanj 2024 18:17