Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
ROŠADA JE VEĆ POČELA

RIJEKA OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA Dan uoči velikog finala s Dinamom mediji asa s Rujevice sele na daleki Jug Europe!?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 30. svibanj 2017. 13:20

Ako je vjerovati napisima u grčkim medijima, napadač Rijeke Mario Gavranović jedna je od želja grčkog velikana Olympiacosa.

Ima li doista nešto više od pukih nagađanja karakterističnih za period uoči i za vrijeme prijelaznog roka jučer nije bilo moguće saznati, na Rujevici je sve podređeno finalu Kupa, a ni ranije nije bila praksa komentirati medijske špekulacije.

U svakom slučaju, Gavranović je u Rijeci definitivno oživio svoju karijeru nakon što to nije uspio u Zürichu, a činjenica da se uz njegovo ime vežu imena klubova kakvi su Torino, Sporting ili sada Olympiacos mogla bi značiti da će ljeto biti prilika da realizira transfer kakav je priželjkivao kada je dolazio u Rijeku.

Vijest o mogućem odlasku Gavranovića s Rujevice dolazi nedugo nakon što je u medijima osvanula informacija da se Marino Tomasov vraća u klub nakon što Al Nassr nije iskoristio opciju otkupa ugovora ovog krilnog ofenzivca.

Linker
30. travanj 2024 19:45