youtube
SVE ZA NASLOV!

RIJEKA U OBRANI PODIŽE 'BETONSKI ZID' Na Rujevici predstavljeno novo pojačanje: 'Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 21:03

Iako na Rujevicu nije stigao toliko željeni napadač Nikica Jelavić, Rijeka je odlučila krenuti u drugom smjeru, točnije u pojačavanje obrane. Pa je tako u ponedjeljak u prostorijama kluba predstavljen sada već bivši stoper Šibenika, Ante Kulušić.

- Sretan sam i zadovoljan što sam napokon došao u Rijeku. Dugo smo bili u kontaktu, sada se pokazalo kao pravo vrijeme za dolazak - rekao je Ante Kulušić koji se i prije službenog predstavljanja na najbolji mogući način prezentirao riječkoj publici postigavši u subotu dva pogotka u pobjedi Rijeke protiv Domžala (3:2).

- Zabio sam dva gola i zaradio ovacije publike. Puno mi to znači. U Rijeku me privukao sportski rezultat. Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke.

- S Antom smo već ranije razgovarali, ali bio je igrač jakih turskih klubova i bilo ga je teško dovesti. Zadovoljni smo što smo ga doveli, znamo koliko je utakmica odigrao u jakoj ligi kao što je Turska. Želim mu dobrodošlicu i da ostvari sve želje u dresu Rijeke, rekao je Ivan Mance.

Linker
02. svibanj 2024 02:51