Matjaž Kek
 Srdjan Vrancic / Hanza Media / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

RIJEKIN TRENER NAJAVIO VELIKI MAKSIMIRSKI DERBI 'Nema razloga za čuđenje kad kažem da idemo po pobjedu. Moramo igrati perfektno'

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 03. travanj 2018. 19:18

Uoči polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, sraza Dinama i Rijeke na Maksimiru, presicu je održao Rijekin trener Matjaž Kek.

Utakmica se igra u srijedu 4. travnja s početkom u 17.30 sati, a Kek ne skriva što traži.

"Mislim da nema razloga za čuđenje kad kažem da u Maksimir idemo tražiti prolaz u finale Kupa. Uostalom, što bismo trebali. Igra se jedna utakmica i tu nema prostora za nekakvo filozofiranje. Drugog cilja osim pobjede nema", izjavio je uoči polaska za Zagreb Kek koji je trening u ponedjeljak odradio bez oba standardna vratara.

HNTV

Ipak, za očekivati je da će Sluga na kraju stati na vrata.

"Protiv suparnika kao što je Dinamo traži se perfektna igra, ako želiš uspjeh. Protiv Hajduka sam bio zadovoljan blokom, ali ne i odgovorom na izgubljenu loptu. Nisam bio zadovoljan ni pasom ni izlaskom. Nedostajalo je mirnoće, malo više sigurnost, ali to je stvar vremena", dodao je Rijekin trener koji je riječ dvije rekao i o novom Dinamovom treneru Nikoli Jurčeviću.

"Mislim da nije bilo vremena ni za pošteno upoznavanje. Jedna utakmica i par treninga sigurno nisu dovoljni, ali u pitanju je dijete Dinama koje ima iza sebe karijeru i kao trener", zaključio je Rijekin trener.

Linker
04. svibanj 2024 21:36