Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
SUOČIT ĆE SE S POSLJEDICAMA

RIJEKINOM KAPETANU PRIJETI TEŠKA KAZNA ZBOG VRIJEĐANJA SUCA Kamera će otkriti pravu istinu, ali Bradariću se ne piše dobro

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 07. travanj 2018. 11:29

“Prepušteni smo sami sebi“, bila je poruka koja “sletjela“ iz riječkog autobusa u srijedu navečer dok se momčad vraćala na Kvarner.

Aluzija je bila jasna, kao što je nakon jedne od Zebecovih krivih odluka bio i znakovit onaj pogled Matjaža Keka prema loži u kojoj je bila smještena klupska delegacija predvođena Damirom Miškovićem, kao da mu je želio poručiti “vidi što nam rade“.

Trener Bijelih je rekao što je imao na presici, pa onda “zaključao“ svlačionicu. Naredba o nedavanju izjava nije, dakle, došla iz klupskog vodstva, već na inicijativu trenera Rijeke. I dobro da je, sreća da je netko ostao pribran u situaciji kada su glave bile vruće i Kek je vjerojatno pronašao najbolji način da zaštiti igrače. Da nije, netko je nepromišljenom izjavom mogao napraviti još veći štetu.

U slučaju Filipa Bradarića ona je već napravljena. Na Rujevici ne poriču da je kapetan Bijelih neprimjerenim riječima reagirao prema glavnom sucu (kao i neki Kekovi pomoćnici), ali isto tako tvrde i da nije izbio loptu iz sučevih ruku kako je to u zapisniku naveo sam Mario Zebec (službena kamera bi trebala snimati suca do izlaska s travnjaka pa će ista vjerojatno otkriti pravu istinu).

U svakom slučaju, Bradariću se ne piše dobro po pitanju kazne. Prošle sezone Andrijašević je kažnjen s tri utakmice ne igranja zbog “pusti smrada na miru“, teško se sada Bradarić može nadati da će proći bolje zbog “sram te bilo, đubre jedno“.

Linker
07. svibanj 2024 12:03