Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
SAMO ON ZNA ZAŠTO

ROBERT PROSINEČKI PROGOVORIO O BIVŠEM IGRAČU DINAMA KOJI JE ODBIO NJEGOV POZIV 'Rekao mi je da više ne želi igrati za BiH, ali ne treba nikoga moliti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 14:44

Reprezentacija susjedne BiH okupila se u Razgradu gdje će u petak odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Bugarske. Jedno od pitanja bilo je i status bivšeg nogometaša Dinama, trenutačno nogometaša Celtica, Joze Šimunovića.

Podsjećmo, Jozo Šimunović trebao je pravi biti nasljednik Emira Spahića u reprezentaciji BiH, ali spomenuti je u konačnici ipak odbio poziv izbornika Roberta Prosinečkog što je prilično naljutilo tamošnju javnost.

'Veliki žuti' ovom se prigodom kratko osvrnuo na čitavu situaciju i potvrdio kako mu je Šimunović rekao da više nema namjeru igrati za BiH.

- Nekako smo previše počeli moliti igrače da dođu u reprezentaciju. To je najveća čast kada vas neko pozove. Jozo me zvao i rekao sam mu da objasni javnosti zašto neće doći. Rekao mi je da neće više igrati za našu momčad i samo on može reći zašto je to tako - rekao je Prosinečki za Sportsport.ba.

Linker
03. svibanj 2024 06:07