Richard Heathcote/Getty Images
PIŠU TALIJANI

RONALDOV TRANSFER U JUVENTUS IZAZVAO JE DOMINO EFEKT, A PLATIT ĆE GA CHELSEA Velika zvijezda napušta Torino, a Bianconeri dovode još jednog realovca?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 10:05

Cristiano Ronaldo je transferom iz Real Madrida u Juventus uz 100 milijuna eura odštete započeo domino-efekt.

Posve je izvjesno da će njegovim dolaskom neka dosadašnja zvijezda Juventusa napustiti klub, a talijnski mediji naveliko nagađaju da će to biti Gonzalo Higuain. Igrač kojeg je Juventus platio Napoliju 94 milijuna eura 2016. godine prema svemu sudeći bi mogao krenuti prema Chelseaju. Nagađa se da će klupu Chelseaja preuzeti Maurizio Sarri, inače Higuainov bivši trener iz Napolija.

Prodajom Higuaina i Danielea Ruganija Chelseaju Juventus bi zapravo pokrio transfer Cristiana Ronalda iz Reala. Vjeruje se da bi Higuainov transfer vrijednio 60-ak milijuna eura, a Ruganijev 40.

Nadalje, Mediaset Premium javlja da će Juventus iz Reala pokušati dovesti još jednu zvijezdu nakon Ronalda, a riječ je o Brazilcu Marcelu u slučaju odlaska Alexa Sandra koji na stolu ima ponude PSG-a, Chelseaja, Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

Marcelo u Realu igra od 2007. godine kada je stigao iz Fluminensea, a nedavno je potpisao produljenje s Realom do 2022. godine. Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 60 milijuna eura.

Linker
30. travanj 2024 13:25