Nikola Kalinić i Pepe
 Paul Gilham/Getty Images
DOBRE VIJESTI ZA PORTUGAL

RONALDU SE VRAĆA NAJVEĆA UZDANICA Kralj obrane neće propustiti utakmicu života

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 10. srpanj 2016. 14:08

Portugalski reprezentativci u subotu su u opuštenoj atmosferi trenirali u svojoj bazi u blizini Pariza, a izbornik Fernando Santos na raspolaganju je imao sve igrače.

To je znak da se stoper Reala Pepe oporavio od problema s bedrenim mišićem te bi večeras trebao krenuti u početnoj postavi, a očekuje se i povratak Williama Carvalha, koji je zbog kartona propustio polufinale. Ogled s Francuskom najavio je portugalski kapetan i najbolji igrač Cristiano Ronaldo.

- Oduvijek sam sanjao osvajanje naslova s reprezentacijom, bilo bi to ogromno postignuće. Vjerujem da možemo postati prvaci, kao što vjeruju moji suigrači i svi Portugalci - istaknuo je Ronaldo, koji je u Francuskoj postao jedini strijelac na četiri europska prvenstva, a izjednačio je i rekord Michela Platinija od devet pogodaka na kontinentalnim završnicama.

Tko će biti novi europski prvak u nogometu?

Francuska

Portugal

Francuskoj je prepustio ulogu favorita.

- Igraju kod kuće i to je velika prednost. Cijela zemlja će ih podržati, ali ovo je finale i sve je moguće. Mi ćemo biti spremni i bit će nas vrlo teško pobijediti. Od početka turnira nitko nas nije pobijedio, a nadam se da to neće uspjeti ni Francuskoj - zaključio je Ronaldo.

Linker
03. svibanj 2024 16:56