Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU

SAD JE SVE OTVORENO: OLMO BI VEĆ PAKIRAO KOFERE DA SU I ONI PONUDILI BOGATSTVO KAO MILAN! Stigla je nova, podebljana ponuda za prvu zvijezdu Dinama

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. siječanj 2020. 20:26

Nakon što je Dani Olmo kazao sportskom direktoru Zoranu Mamiću da bi karijeru najradije nastavio u Bundesligi, Leipzig je poslao podebljanu ponudu.

Do sada je nudio 15 milijuna eura, a nova ponuda iznosi 16 milijuna eura. Međutim, to je krajnja ponuda, Leipzig jednostavno ne može platiti više. Barem tako kažu naši izvori. No, ta ponuda za Olma nije odbijena, ona je 'u zraku', dakle, još igra. Tko zna što se može promijeniti do konca zimskog prijelaznog roka.

Neslužbeno saznajemo da bi se još mogli voditi razgovori oko možebitnog podizanja odštete, ali teško je vjerovati da bi se na tu temu moglo nešto bitnije promijeniti.

Makar, tko zna, priča oko Olmovog transfera je skroz komplicirana. Sve je moguće. Recimo, da Leipzig ponudi 20 milijuna eura kao Milan, onda bi Dani već sigurno pakirao putne torbe za Bundesligu.

U cijeloj priči sigurna je zapravo samo jedna stvar. Olmo neće potpisati novi ugovor s Dinamom, pa makar na proljeće bude preseljen na tribinu!

Linker
05. prosinac 2023 20:16