REUTERS
SANJA POVRATAK U KATALONIJU

'SADA JE PRAVO VRIJEME ZA ODLAZAK, TRENIRATI I IGRATI S MESSIJEM JE VELIKA ČAST!' Dani Olmo progovorio o velikom transferu ove zime

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2020. 13:23

Ovo su dani Danija Olma. Nakon što nas je jesenas uveseljavao prilikom svojih izvedbi u modrom dresu, sve je izvjesnije da će početkom 2020. godine mladi španjolski reprezentativac promijeniti sredinu. Mnogobrojne su interpretacije oko njegove nogometne budućnosti, oko nastavka karijere koja se u redovima hrvatskog prvaka vinula do neslućenih razmjera.

Sve je realnija mogućnost povratka Katalonca u redove Barcelone, pripadnik čije je škole La Masije bio šest godina prije dolaska u Dinamo. U intervjuu kojeg je Olmo dao katalonskim sportskim novinama L'Esportiu, mladić se ograđuje od komentiranja navoda o prelasku na Camp Nou.

- Proveo sam šest godina i klubu i jasno da sam sretan što se pokreću glasine oko toga da odlazim igrati u Barcelonu. Ipak, taj posao moraju odraditi moji zastupnici. Moj se stav zna, ali to je i stav ljudi koji rade u Dinamu. On glasi - prerastao sam hrvatsku ligu i sada je pravo vrijeme da odem - priča Dinamov ofanzivac.

Još se prošle zime spekuliralo o njegovom odlasku iz naše metropole, tada je bio i zatražen transfer do kojeg nije došlo. Sada postoji mogućnost da se u svom klubu priključi Ivanu Rakitiću.

- Trenirati i igrati s Leom Messijem te učiti od njega je velika čast. Nisam imao jednostavnu karijeru, ali sada sam ovdje, spreman krenuti dalje. Ja ću igrati u jednoj od najjačih europskih liga, mislim da bi bilo najbolje sada otići. Ipak, prepuštam mojim agentima da rade svoj posao - kaže Olmo.

Linker
29. travanj 2024 12:40