Reuters/Jason Cairnduff
PRAVI POTHVAT

SEVILLA OVO NE PAMTI PUNIH 60 GODINA, A 'SUPER DŽOKER' ISPISAO POVIJESNE STRANICE Man. Unitedu to nitko prije nije napravio, trebalo mu je 87 sekundi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. ožujak 2018. 08:59

Nogometaši Manchester Uniteda pretrpjeli su težak udarac u utorak navečer u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Seville.

Nakon 0:0 u Sevilli, na Old Traffordu je Sevilla slavila s 2:1 i prošla u četvrtfinale Lige prvaka. Apsolutni junak susreta je Wissam Ben Yedder koji je zabio dva gola u razmaku od pet minuta u završnici drugog poluvremena. Ben Yedder je ušao u igru u 72. minuti, a samo 87 sekundi kasnije zabio je prvi od svoja dva gola. Drugi je zabio u 78. minuti.

Statistika kaže da je Ben Yedderov gol najbrži kojeg je zabio neki igrač ulazeći s klupe ove sezone u Ligi prvaka. Statistika isto tako kaže da je francuski napadač, bivši igrač Toulousea, prvi igrač s klupe u povijesti Lige prvaka koji je zabio dva gola Manchester Unitedu u Ligi prvaka.

Nadalje, Sevilla je izborila četvrtfinale Lige prvaka, odnosno najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, tek po drugi put u svojoj povijesti. Prvi put im je to uspjelo davne 1958. godine, dakle prije 60 godina.

Linker
26. travanj 2024 19:50