Niko Kranjčar
 Mark Runnacles/Getty Images
NIKO OPET TRENIRA

SJAJNE VIJESTI IZ ŠKOTSKE Niko Kranjčar se vratio na travnjake i odmah potaknuo polemiku unutar kluba: Pa, jel to moguće?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2017. 10:23

Niko Kranjčar (32) vratio se na nogometne travnjake. U jeku priprema Glasgow Rangersa za vikendaški ogled Škotskog kupa protiv Mortona na trening terenu Rangersa uočeno je poznato lice Nike Kranjčara i to po prvi put nakon teške ozljede križnih ligamenata koljena u listopadu prošle godine.

Kranjčar i fizioterapeut Stevie Walker odradili su lagani trkaći trening i lakši trening s loptom.

Škotski mediji pišu da se Kranjčar nada kako bi se mogao vratiti punom trenažnom procesu prije kraja sezone.

Sjajne su to vijesti za bivšeg hrvatskog reprezentativca za kojeg su mnogi mislili da će objesiti kopačke o klin nakon teške ozljede.

Kranjčarov povratak treninzima potaknuo je polemiku unutar kluba. Naime, fanovi i novinari koji prate klub pitaju se što je s Jordanom Rossiterom. Riječ je o 19-godišnjem engleskom veznjaku pristiglom iz Liverpoola koji nije odigrao utakmicu od kraja kolovoza prošle godine i otad nije viđen ni na treninzima.

Lokalni mediji se pitaju jel moguće da će se u akciju prije vratiti hrvatski veznjak nakon ozljede opasne po karijeru od Engleza koji se od lakše ozljede za koju je predviđeno vrijeme oporavka 7-10 dana, već oporavlja nekoliko mjeseci.

Linker
17. svibanj 2024 08:28