CROPIX
EUROPSKI POGURANAC

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO! MODRI ĆE U POSLJEDNJEM PRETKOLU LIGE PRVAKA BITI NOSITELJI Hrvatski prvak izbjegao jedno veliko ime od kojeg su svi strepili

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. svibanj 2019. 10:06

Slavia je i službeno postala prvak Češke, od jučer poslijepodne dvojbe više nema, Dinamo će biti nositelj u zadnjem, četvrtom pretkolu Lige prvaka!

S obzirom na to da je ždrijeb na rasporedu 5. kolovoza, odnosno prije no što se igra prva utakmica trećeg pretkola, možemo reći da će se Dinamo u tom ždrijebu naći čim prođe drugo pretkolo. Naravno, vjerujemo, ipak, da to nije upitno, iako i tamo može biti vrlo teških protivnika, kao što će ih biti i u trećem pretkolu, ali na toj stepenici Dinamo dosad nikad nije padao.

Ne smije se reći “hop” prije skoka, ali ako se nađe u zadnjem pretkolu, svakako je dobro što će Modri izbjeći nizozemski Ajax, uz njega i Celtic i Kopenhagen, a potencijalni suparnici bit će mu lanjski znanci Young Boysi, praška Slavia te Astana ili BATE Borisov ili njihovi suparnici iz prethodnog pretkola. No sve su to nijanse u kvaliteti, najvažnije je ipak da se s Ajaxom Modri ne mogu susresti prije skupine.

Inače, Slavia je jučer odigrala 0:0 protiv Banika u Ostravi i sačuvala tri boda prednosti uoči zadnjeg kola pred Viktorijom Plzen, dovoljno za konačno slavlje.

Linker
04. svibanj 2024 10:05