Mike Hewitt/Getty Images
SVE JE VEĆ DOGOVORENO

SKUPOCJENE ZVIJEZDE PSG-A IMAJU NOVOG TRENERA Nijemci otkrivaju: Jedan od najbogatijih klubova svijeta već je potpisao Emeryjevog nasljednika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2018. 22:16

Ukoliko je za vjerovati napisima njemačkih, ali i engleskih medija PSG je pronašao novog trenera.

Sport Bild tako je prvi javio da je Thomas Tuchel već potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om i da će naslijediti Unaija Emeryja na ljeto.

Ovaj 44-godišnji stručnjak medijski se dovodio u kontekst potencijalnog preuzimanja Chelseaja, Arsenala i Seville, a prethodno povratku Juppa Heynckesa u Bayern spominjao se kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe moćnih Bavaraca.

Football Soccer - Borussia Dortmund v AS Monaco - UEFA Champions League Quarter Final First Leg - Signal Iduna Park, Dortmund, Germany - 12/4/17 Borussia Dortmund coach Thomas Tuchel celebrates after Borussia Dortmund's Ousmane Dembele scored their first goal as Monaco coach Leonardo Jardim looks on Reuters / Kai Pfaffenbach Livepic
Reuters / Kai Pfaffenbach Livepic

Tuchel je bivši trener Augsburga i Mainza, a bez posla otkako je napustio klupu Borussije Dortmund u svibnju prošle godine.

Francuski Le10Sport je otišao i korak dalje, te navodi da će PSG na ljeto Tuchelu dovesti strašno pojačanje, a riječ je o napadaču Liverpoola Mohamedu Salahu. Riječ je o igraču koji je ove sezone upisao 38 golova uz 13 asistencija u svim natjecanjima i koji bi trebao zamijeniti Edinsona Cavanija koji je na izlaznim vratima kluba.

Linker
03. svibanj 2024 15:58