Lewis Storey Getty Images
RIJEČ TRENERA

SLAVEN BILIĆ NA KORAK DO VELIKOG USPJEHA U KARIJERI! WBA JURI PREMA PREMIER LIGI 'Jako sam zadovoljan, ponovno smo odigrali jednu zrelu utakmicu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2020. 09:48

Slaven Bilić sve je bliže velikom uspjehu u svojoj karijeri. U 35. kolu engleskog Championshipa West Bromwich Albion je sinoć na svom travnjaku svladao Preston 2:0 i povećao prednost na vrhu ljestvice u odnosu na drugoplasirani Leeds United na sedam bodova.

WBA na prvom mjestu ima 69 bodova, Leeds je sakupio 62, no još je važnije da Bilićeva momčad ima 10 bodova više u odnosu na trećeplasitrani Nottingham Forest s obzirom da dvije prvoplasirane momčadi idu izravno u Premier ligu.

- Jako sam zadovoljan, odigrali smo jednu zrelu utakmicu i kontrolirali je od početka do kraja, razlika u kvaliteti je bila vidljiva. Napadali smo cijeli susret i to je ono što mi se sviđa, ne samo ovu utakmicu već i ranije. Kada zabiješ rani pogodak to ti da dodatno samopouzdanje.

Filip Krovinović odigrao je cijeli susret, a WBA je upisao petu pobjedu u posljednjih šest susreta zahvaljujući pogocima Robsona-Kanua i Livremorea. Večeras svoje susrete igraju preostala dva pretendenta za ulazak u Premiership Leeds United i Fulham. Bielsina momčad gostuje kod Middlesbrougha, dok će Londončani ugostiti Swansea.

Linker
03. svibanj 2024 09:10