Slaven Bilić
 Reuters / Paul Hackett Livepic
PIŠU ENGLEZI

SLAVEN BILIĆ U LOVU NA ZVIJEZDU KOJA JE RAZBJESNILA POLA MILANA Kakvo bi to pojačanje za West Ham bilo, Hrvat želi kontroverznog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2016. 14:39

Sudeći prema napisima engleskih medija West Hamov menadžer Slaven Bilić volio bi u zimskom prijelaznom roku u svoje redove dovesti Maura Icardija.

Riječ je o 23-godišnjem napadaču milanskog Intera koji je preko noći postao kontroverzna figura u Italiji nakon poglavlja u njegovoj knjizi u kome opisuje incident iz 2015. godine.

Interove navijače je razbjesnio poglavljem u kojem stoji da je 'postao idolom svlačionice nakon suprotstavljanja Ultrasima', a tu nije stao, te je nadodao kako bi iz Argentine mogao dovesti '100 kriminalaca koji bi ih ubili'.

Interovi su navijači skandirali nakon Icardijevog promašenog jedanaesterca u 2-1 porazu od Cagliarija prošlog tjedna, a kasnij su se pojavili pred njegovom kućom s prosvjednim transparentima.

Čini se kako je ljubav između Interovih navijača i Icardija pukla zauvijek iako se igrač javno ispričao za svoje riječi, ali čini se izglednim kako bi u siječnju mogao pronaći novi klub.

Engleski mediji navode kako je Icardijeva cijena oko 28 milijuna eura, a nema sumnje kako bi Biliću dobro došao igrač njegovog kalibra.

Linker
06. svibanj 2024 00:31